Nadlogo

NAD 2017

12 oktober 2017

De veranderende waarde van werk

Empty Banner Banner2

Bestel tickets voor de NAD 2015 hier

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan de Nederlandse ArbeidsmarktDag (NAD). De Stichting NAD en alle sponsors van de Nederlandse Arbeidsmarktdag nodigen u uit om in een van de sessies op deze dag bij te wonen. Naast wetenschappelijke zijn er dit jaar voor het eerst ook beleidsgeoriënteerde sessies.

Klik hier voor het programma.

Workshop spreker

Als u actief wilt deelnemen aan de conferentie kunt u een abstract indienen (zowel wetenschappelijk als beleidsmatig) (noot: het is niet meer mogelijk uw abstract in te dienen. De deadline hiervoor was 1 mei 2017). Half juni ontvangt u van de organisatiecommissie bericht of u bent geselecteerd om deel te nemen in een van de workshops. U wordt dan verwacht bijvoorbeeld een paper, nota, presentatie te uploaden op onze website. Deadline hiervoor is 20 september 2017.

Jongeren

Dames en heren jonger dan 30 jaar op 1 januari 2017 kunnen kans maken op een geldprijs van €750. De prijs voor beste jongerenpaper zal op 12 oktober in de middag worden uitgereikt. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van updates over de conferentie, vul dan het online formulier in: https://goo.gl/forms/kM0iY412kXEFZ4uo2