Nadlogo

NAD 2017

12 oktober 2017

De veranderende waarde van werk

Empty Banner Banner2

Registratie voor de Nederlandse ArbeidsmarktDag 2017 te Utrecht

Tarieven

Early bird*) tarief Regulier tarief
Studenten/PhD's (**) € 53,50 € 79,00
Reguliere registratie € 95,50 € 131,50

Bestel tickets voor de NAD 2015 hier

Prijzen zijn inclusief administratie- en betalingskosten.
*) Early bird tarieven zijn geldig tot en met 8 september 2017.

Binnen de bestelapplicatie doorloopt u diverse schermen:

  • U kiest het soort ticket
  • Kies of u een annuleringsverzekering wilt afsluiten.
  • U krijgt de vraag of u wilt 'connecten' met Facebook om sneller tickets te bestellen. Klik op 'nee, bedankt' als u niet wilt 'connecten' via Facebook.
  • Vul dan uw contactgegevens in. (De geboortedatum wordt gevraagd en is alleen bedoeld voor statistische gegevens).
  • Vink de optie ‘Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden van toekomstige evenementen.’ als u voor de volgende NAD ook weer wilt worden uitgenodigd.
  • Vul bij persoonlijke gegevens, de naam in van de deelnemer die naar de Nederlandse ArbeidsmarktDag komt. Deze naam zal ook op de badge verschijnen. De tickets zijn persoonlijk en het is daarom ook alleen maar mogelijk 1 ticket per keer aan te schaffen.
  • Vervolgens krijgt u drie mogelijkheden van betalen te zien. Het is mogelijk om via iDEAL (internetbankieren van de Fortis, SNS, Rabobank, ING/Postbank, ABN Amro, etc.), Credit Card (Visa, Master Card) en PayPal te betalen. U wordt dan doorverwezen naar een andere pagina.
  • Na betaling ontvangt u een e-mail met het toegangsbewijs in PDF. Dit geldt tevens als betaalbewijs.

(Deze service wordt uitgevoerd door het bedrijf Ticketscript.)

Noot: Bij uitzondering is het mogelijk om te betalen d.m.v. een factuur. Hier zitten extra administratiekosten aan verbonden: €15 per ticket. Stuur voor meer informatie een mail naar registratie@arbeidsconferentie.nl.


(**)PhD’s

Om te registreren als Student of PhD heeft u een code nodig. Deze kunt u krijgen door een mail te sturen naar registratie@arbeidsconferentie.nl met een kopie van uw studentenpas of een bewijs waaruit blijkt dat u een PhD bent, bijv. een brief getekend door uw promotor. Er zijn maximaal 30 Student/PhD tickets beschikbaar.

Annuleringsvoorwaarden

Het is niet mogelijk te annuleren. Het is wel mogelijk een vervanger te sturen. Stuur dan s.v.p. een mail met de naamswijziging naar registratie@arbeidsconferentie.nl. Bij de bestelling van uw ticket is het wel mogelijk een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze verzekering geeft recht op restitutie wanneer u door onvoorziene omstandigheden het evenement niet kunt bezoeken. Lees de polisvoorwaarden om te zien waar u voor verzekerd bent.

Ticket verloren?

Klik hier om een kopie van uw ticket op te vragen.

Bestel tickets voor de NAD 2015 hier